събота, 27 ноември 2010 г.

Microsoft: разбрахме хора биха рана Windows 7 Телефон, предполага, че те не

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/microsoft-we-figured-people-would-hack-windows-phone-7-would-s/:
Горещи върху петите на съобщение на полезност за заобикаляне на Windows Marketplace и sideloading собствени приложения, Microsoft пусна кратко изявление за състоянието на Windows 7 Телефон хакерски общност ... и ние няма да кажа точно те са твърде разработени за него:
"Ние очаква, че хората ще се опитват да отключите телефона и опознаването на операционната система. Ние насърчаваме хората да използват Windows Phone, както е доставен от производителя, за да се гарантира възможно най-доброто преживяване за потребителя. Опит за отключване на устройството може да анулира гаранцията, деактивирайте телефон функционалност, прекъсва достъпа до Windows 7 Телефон услуги или правят по телефона трайно неизползваеми. "
Така че да, ние бих казал, че това е повече или по-малко шаблон цитирам: "ние помислих, че ти ще рана това нещо, ние ще го предпочитат, ако не е, и тук е голям списък от неща, които могат (но може би спечели "у) се случи, ако не успеете да се вслушат в нашите кротки предупреждение." В дългосрочен план, ние няма да се учудя, ако Редмънд се стигна до игра Apple стил на котка и мишка с тези хора, които се разпределят хакове с актуализации на фърмуера само за тях, отново в рамките на опростени след няколко дни. Като се има предвид липсата на Spitfire в отчета тук, ние не ги видите да слиза твърде трудно, освен ако легитимно, карти-носители, платено фирми разярявам се - и се отпуска, ChevronWP7 стои да направи зареждането пиратски приложения с лекота, така че , които биха могли много добре да се случи.

Microsoft: разбрахме хора биха рана Windows 7 Телефон, предполага, че те не първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември, 2010 16:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник WinRumors | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар