събота, 27 ноември 2010 г.

На Intel Sandy Bridge процесори започват да се стичат се, 2GHz четириядрен Core i7-2630QM идващи към HP dv7

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
На Intel Core i7-2630QM чип е направил скок от компанията пътна карта на първото си чернова, с любезното съдействие на на HP dv7. Ние се намира напълно подробни компонент регистрация за развлечение лаптоп на HP, което включва 2GHz четири-ядрени процесора като звездата на шоуто си. Сега, разбира се, нито HP, нито Intel е казал нищо официално по въпроса, но Laptoping също е надничаше около и е установено, обяви в онлайн търговците на дребно за лаптопи от Gateway и Lenovo предлагат и на все още необявени част. Това не е точно тайна, че Intel възнамерява да раздухат кървава врати на разстояние CES 2011 с Sandy процесор мост избор, но това е успокояващо, за да видите продавачи търсят нетърпеливи и готови доколкото преди датата на стартиране - това трябва да означава имало недостиг на избора когато Пол Отелини накрая засилва и прави нещата по-официално длъжностно лице.

На Intel Sandy Bridge процесори започват да се стичат се, 2GHz четириядрен Core i7-2630QM идващи към HP dv7 първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември, 2010 15:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HP , Laptoping | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар