събота, 27 ноември 2010 г.

Боинг Spectrolab дъщерно дружество, определени за масово производство 39,2% ефективна слънчеви клетки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Боинг Spectrolab дъщерно дружество работи по вземане на слънчеви клетки все повече и по-ефективни от години, и изглежда, че сега е настроен на най-новата си постави рекорд клетки в масово производство. Тези дойде под формата на дружеството е новото C3MJ + слънчеви клетки, които разполагат средно ефективност преобразуване на 39,2%, което ги прави най-ефективно масово производство клетки към днешна дата. Нещо повече, Spectrolab казва, че тъй като новите клетки са толкова сходни с настоящата си продукция C3MJ клетки, тя трябва да бъде сравнително лесно за клиентите вече използват тези за ъпгрейд към новите клетки. Все още няма думата при цена, както изглежда, но на новите клетки трябва да бъдат на разположение през януари. И, да, Spectrolab е трудно по време на работа относно разрушаването на свой собствен регистър - той се надява да се справи на 40 марки на сто по-късно през 2011 година.

Боинг Spectrolab дъщерно дружество, определени за масово производство 39,2% ефективна слънчеви клетки първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми Ное, 2010 16:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gizmag | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар