събота, 27 ноември 2010 г.

Pockito носене видеокамера: одобрен от Майли Сайръс и Джо McCreep

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/27/pockito-wearable-camcorder-endorsed-by-miley-cyrus-and-joe-mccr/:
Трудно е да се каже къде точно IRES технологии намерих този човек на правото (Майли ясно дойде от невзрачна страна в Ти Ес Ай), но шансовете са той черпи от същия басейн на megalomaniacs, че MSI потопена в началото на тази година. Ако ще се припомни, IRES показа своите първи носене камкордер през юли миналата година, и новата версия е по-малък, по-способни и одобрен от воайори в световен мащаб. В IRDC260 Pockito uCorder (2,5 х 1 - х 0,5-инча) - която се предлага в черно / червен цвят - може да се подстригва върху почти всичко, от там, че мога да вляза кадри в 740 х 480 (30fps ) върху микроб карта (2GB в комплекта). То се синхронизира с компютъра през USB, и той може да удвои като уеб камера трябва да го налага. И двете нюанси са за цел в момента на $ 99.99, и ако погледнете дори приблизително като едно от лицата по-горе, има очевидно нищо не можем да направим, или казват да спрете да изпълни съдбата си.

Pockito носене видеокамера: одобрен от Майли Сайръс и Джо McCreep първоначално се появи на Engadget на Съб, 27-ми ноември 2010 01:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник uCorder (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар