понеделник, 13 декември 2010 г.

Седмица Inhabitat в зелено: електрически превозни средства да ускори темпото на раса, нова централа на Apple, на живот и архитектура

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/inhabitats-week-in-green-electric-vehicles-gear-up-to-race-ap/:
Всяка седмица нашите приятели от Inhabitat набележи най-интересно от седмицата зелено развитие и чисти технологии новина за нас - това е седмицата на зелено.

Тази седмица ние revved се на Chevrolet Volt и удари по улиците за един неуловим тест драйв на горещо очакваното електрическо превозно средство. Видяхме също електрически авиацията скочат до нови висоти като пинта размер Кри-Кри самолет счупи електрически скорост рекорд въздухоплавателни средства . В света на състезания EV е бране на темпото, както GreenGT разкри изцяло електрически суперавтомобил за Льо Ман "и "Хонда" CR-Z Hybrid победи десетки газ-плюскане автомобили в 25 часа за автомобили маратон.

Високотехнологичните архитектура счупи нови територии като Apple обяви, че световно известния архитект Норман Фостър проектира новия си щаб , както и учени разкри работят на живот кожата, които биха могли да се засили сгради и инфраструктура, с твърда, корали като бронирани покрития . Ние гледани като култура от прекрасни градини балона показа по улиците на Париж, и в изоставен склад в Бруклин е актуализиран с високотехнологична превръщането на фасадата .

Други новини от тази седмица на енергийния свят е бръмчене около нов вид органични слънчеви клетки, вдъхновени от оса exoskeletons , и най-голямата фотоволтаична централа в САЩ официално открит в Невада. Ние също видяха няколко технологии, еко се хванат на домашния фронт: изследователи развитите гореща слънчева енергия пиезоелектрически хибридни влакна , които могат да бъдат използвани за създаване на енергия, генерираща дрехи, и с невероятни и вар разточва сладко набор от цифрови таймери душ , които са идеални за деца.

Седмица Inhabitat в зелено: електрически превозни средства да ускори темпото на раса, нова централа на Apple, на живот и архитектурата първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември, 2010 21:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар