понеделник, 13 декември 2010 г.

Кобра е PhoneLynx BT 215 Bluetooth адаптер поддържа RCA стационарен телефон звъни (в смисъл)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/cobras-phonelynx-bt-215-bluetooth-adapter-keeps-your-rca-landli/:
Така че вашето RCA 25055RE1 безжичен стационарен телефон е много по-удобно да държи главата си черепа с часове в сравнение с този [смартфон въведете тук], но не сте на път да се възстанови на телефона услугата, която закри половина преди десет години. Какво е момче (или момиче), за да направя? Въведете Кобра е PhoneLynx BT 215, устройство с до дома телефонен адаптер, че фунии всяка покана, получавате на вашия мобилен телефон на всеки телефон, който се свързвате с периферна. Още по-добре, това е възможност за разпространение на разговори към стационарни телефони няколко наведнъж, което позволява на цялото семейство да говоря с чичо Рики, когато той телефони в този празничен сезон. Ох, е и може споменава че тя създава сигнали кога вдигнете слушалката гореспоменатите ЦАР същевременно натискане извиква чрез телефона си? Можете да получите обратно за сега за около $ 35.

Кобра е PhoneLynx BT 215 Bluetooth адаптер поддържа RCA стационарен телефон звъни (в смисъл) първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември 2010 10:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник iLounge | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар