понеделник, 13 декември 2010 г.

MSI въведе отново WindPad таблетки на CES, твърди, дъб пътека подобрява производителността и живота на батерията

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/msi-to-reintroduce-windpad-tablets-at-ces-claims-oak-trail-impr/:
Ще се помни, че обратно на Computex MSI представи две таблетки, или така наречените WinPads - имаше Windows 7 / Atom шисти и още един от Android / сорт ARM . Е, MSI планира да възкреси тези, с някои малки подобрения за CES, и този път това е подготвят за действително съобщение на двамата. Първо е 10,1-инчов Windows 7 Home Premium версията, която ще бъде една от първите Intel Atom дъб Trail -устройства, захранвани там, казва, че компанията. Според MSI директор на Северна Америка Продажби Анди Тунг, Intel разтвор на таблетки не показва живота на батерията, така и подобрения в изпълнението на настоящата чипове Atom, но това е "не изключително значение." Въз основа на нашата дискусия с Тунг, имаме чувството, че това е стъпка в правилната посока за Atom все още, но не като дълготраен, тъй като трябва да бъде да се конкурира с ARM-базирани таблетки. Освен това, на таблетката мерки, по-малко от един инч дебелина и ще разполага с 1024 x 600 резолюция, дисплей мултитъч, мини-HDMI и мини-USB порта, SD слот за карти, както и акселерометър. Tung не е готов да разкрие ценообразуване, но той каза, че трябва да бъдат на разположение в началото на 2011 година.

На Android страна на нещата, на MSI има двуядрени Tegra 2-захранва 10.1-инча, 1280 х 800 резолюция шисти prepped със същия избор на пристанищата и функции - въпреки че, това е малко по-тънка и има спад -доказателство дизайн. И така, коя версия на Android ще го изпълните? Е, това зависи от времето на Google, казва Tung. Ако Android 3.0 или пчелна пита се предлага от февруари / март срок MSI ще отида с тази възможност - все пак, ако не е, ще стане с пищен , така че може да се появи на пазара по-рано през 2011 година. Трябва да кажем, както таблетки звук по-скоро интересен, но ще могат ли да излезем против стотици други в следващите CES: Годината на таблетката? Ще научите повече във Вегас, това е сигурно!

MSI въведе отново WindPad таблетки на CES, твърди, дъб пътека подобрява производителността и живота на батерията първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември, 2010 11:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар