понеделник, 13 декември 2010 г.

PS3 да започнете стрийминг ITV и Channel 4 съдържание във Великобритания тази седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/ps3-to-start-streaming-itv-and-channel-4-content-in-the-uk-this/:
Нашите британски приятели на борда на видео при поискване корабът може да изглежда малко по cheerier днес като "Гардиън" ITV и Channel 4 - две от страната всички търговски канали - са с което броят на кетчуп на видео за PlayStation 3 . В ITV Player и 4OD са достъпни като уеб-базирани услуги за известно време, но те и сега договорените сделки с Sony, които проектите на общото им движение ще се подобри с около 10% като резултат. ITV на оставяйки вратата широко отворена за добавяне на неговото съдържание към "други конзоли," уеб-свързани телевизори и таблетки като IPAD, като има предвид, Channel 4 е намерил Microsoft unforthcoming за Xbox 360 и Wii сделки негостоприемен, защото той не поддържа реклама. От своя страна, Sony е ясно направи голям тласък съдържание, като наскоро приветства Lovefilm в пъти и приключи внедряването на своята Qriocity по заявка съоръжение в цяла Европа . Има ли някой дори играят игри за тези неща вече?

PS3 да започнете стрийминг ITV и Channel 4 съдържание във Великобритания тази седмица, първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември 2010 год. 03:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Гардиън" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар