понеделник, 13 декември 2010 г.

Съдия хвърля огромни патент костюм Пол Алън, Алън планира да продължи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Помнете масивна дело патент отправени към Apple, Google, AOL, Facebook, иБей, Netflix, както и редица други компании от Microsoft съосновател Пол Алън? Е, това е вече удари нещо на някакъв корен - федерален съдия прекрати делото в петък, като посочва, че отговарят на Алън "е пропуснал да установи нарушение продукти или устройства, с всички специфики", и че съдът и подсъдимите са били основно "отляво предполагам какви устройства нарушение на четири патента. " От своя страна Алън явно планира да perserve с патента на борбата, и каза, чрез говорител, че уволнението е само "процедурни въпроси" и че "случаят се намира на път" - Алън сега има време до 28 декември на файла изменено жалбата.

Съдия хвърля огромни патент костюм Пол Алън, Алън планира да продължи първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти 12, 2010 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computerworld , InformationWeek | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар