понеделник, 13 декември 2010 г.

Сенатът одобри повишаване на безопасността на пешеходците акт, гарантира бъдещето на шумовото замърсяване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/senate-approves-pedestrian-safety-enhancement-act-ensures-a-fut/:
http://www.engadget.com/2010/08/24/prius-gets-optional-underhood-zombie-deterring-noisemaker-soun/
Ако сте били достатъчно късмет да заемат мястото на водача на хибридни или електрически автомобил със сигурност сте се радваше на блаженство, което идва от плавно и тихо дърпа далеч от светофар. Ти също, разбира се, тече в продължение на поне няколко пешеходци, докато го правиш. (Ние удари най-малко осем от бедните души по време на последния ни тест Volt диск .) За съжаление, тук идва Джон Кери и останалата част от Сената на САЩ, за да рушат нашата Carmageddon-в стил забавно. Сенатът е единодушно одобрена на пешеходците, за повишаване на безопасността акт, който изисква:
... Минималното ниво на звука, излъчен от моторно превозно средство, което е необходимо да се слепи и други пешеходци с информацията, необходима за разумно открие наблизо електрически или хибридни превозни средства, работещи на или под кръста, на скоростта
Колко звук? Ами, те не са помислих, че се все още, нито пък са измислили до каква скорост трябва да се изисква, нито какъв шум се изисква, но Господи ще има шум. Тези отговори ще бъдат намерени на теория в хода на изследване, което ще отнеме не повече от 48 месеца за завършване, оставяйки ни се чудя, ако настоящите noisemaker опции на Volt , листа и Prius ще се отговори на необходимостта. Независимо от това, ако искате тиха колата, която по-добре да започнете финансиране.

Сенатът одобри повишаване на безопасността на пешеходците акт, гарантира бъдещето на шума първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември 2010 г. 10:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Зелената кола съветник | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар