понеделник, 13 декември 2010 г.

Google е Учете Родителите Tech сайт, за да помогне на майка и татко намерите "всеки" ключови тази Коледа?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/googles-teach-parents-tech-site-to-help-mom-and-dad-find-the-a/:

Това се случва всеки декември. Можете главата вкъщи за празниците само да се заговори от страна на родителите, които се нуждаят от помощ за определяне на компютрите си. Тази година, тя изглежда като Google ще бъдат кредитиране на ръка с внезапни си Учете Родителите серия Tech видеоклипове на обществени услуги. В Google регистрирани уебсайт teachparentstech.com все още показва "Очаквайте скоро ..." графични и видео клипове са все още скрити в YouTube, но това не трябва да ви спре изпращането на източника връзката по-долу с родителите си в момента. В момента ние разчитаме 54 различни платформи как да "за видеоклипове, обхващащи теми като просто като" как да копирате и поставяте "и" как да прикачите файл към електронно писмо "до по-напреднали теми като" как да настроите една имейл автоматичен отговор "и" как да се намерят евтини полети. " За съжаление дори Google не може да обясни на родителите как да се създаде FAT32 дял на твърдия диск. Вижте какво имаме предвид след почивката.

[Благодаря, Нейтън Ж. ]

Продължавам четене на Google Научи Родителите сайт Техническа помощ за мама и татко намерите "всеки" ключови тази Коледа?

Google е Учете Родителите Tech сайт, за да помогне на майка и татко намерите "всеки" ключови тази Коледа? първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември 2010 02:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник YouTube , teachparentstech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар