понеделник, 13 декември 2010 г.

СЕ-О, не, че не! На GM Дан Akerson казва, че "няма да бъдат уловени мъртъв в Prius"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/ce-oh-no-he-didnt-gms-dan-akerson-says-he-wouldnt-be-caugh/:
Мисли на GM CEO вижда Toyota Prius като достоен конкурент, който в много отношения, проправи пътя за Chevy Volt ? Помислете отново. В интервю за икономически клуб на Вашингтон тази седмица, GM главен изпълнителен директор Дан Akerson описани хибрид на Toyota като "онази-мобилни", и категорично заяви, че "няма да бъдат уловени мъртъв в Prius." Не е изненадващо, че не е дълго за Toyota да се отговори на този шлем, като казва говорителят на компанията "Ню Йорк таймс", че "Тойота е продала повече от два милиона Prius хибриди в световен мащаб, и отчитане. Тези купувачи не могат да бъдат отрепки. " Каква е много тревожно за нас за всичко това, обаче, е заключението, че на "онази-Mobile" е някак си нещо лошо - това звучи доста страхотно за нас ... отрепки.

СЕ-О, не, че не! На GM Дан Akerson казва, че "няма да бъдат уловени мъртъв в Prius" първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти Декември 2010 23:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Boston.com , Ню Йорк Таймс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар