понеделник, 13 декември 2010 г.

MetroPCS следва да доведе по крикет е и започва на Huawei възкачи бюджет Android телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei е наистина да започнете да правите пръскане на американския пазар смартфон, които се разпределят в Голямата четворка с пускането на T-Mobile кометата не много отдавна - но това е бюджет regionals, където тези хора могат да имат шанс да доминира. MetroPCS е взел пример от archrival крикет в стартирането на Huawei възкачи днес, като предлага 3,5-инчов HVGA дисплей, 3.2-мегапикселова камера и микроб за разширяване на паметта до 16 GB на върха Android 2.1 . В 179 $ те пита изглежда малко стръмен за характеристики, докато не забравяйте, че MetroPCS предлага на своите хардуерни без договор - и това ще ви спести нито лев-два над марката Android предлагане на превозвача име-на Optimus M от LG . Това е в днешно време; следват почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене MetroPCS следва преднината крикет, стартира на Huawei възкачи бюджет Android телефон

MetroPCS следва преднината крикет, стартира на Huawei възкачи бюджет Android телефон първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември 2010 12:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MetroPCS | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар