понеделник, 13 декември 2010 г.

Fraunhofer IIS използва Awiloc закрит магия позициониране за употреба музей покровители

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Ако сте били на музея през последната година и промяна, най-вероятно сте били принудени да се ponying допълнително пет кости за някакъв вид ръчен апарат. Предполага се, тези неща да придружава покровители и да подобри работата, но по-често, отколкото не, ти си остана с мръсни аудио устройство, което ви е казал малко повече, отколкото си брат Боб, който е без съмнение маркиране заедно зад и възпитание на всички в радиус от 50 крак . Хора, които изберат да прекарват времето си waltzing чрез музей на индустриалната култура в Нюрнберг, обаче, са по-добре. В Fraunhofer IIS е разработила нова технология за WLAN базирани позициониране, и за разлика от традиционните подходи, GPS, Awiloc всъщност работи в закрити помещения. Както разказва историята, посетителите на музея могат да вземат ръка, която следва движението им и след това да ги показва това, което те са изправени пред (или не са изправени, за този въпрос) в детайли. Разбира се, те биха могли да използват за проследяване на данните, за да видите кои експонати бяха привлича най-голямо внимание, ако те са умни, но как точно ще личния живот защитава в мислите за това?

Продължавам четене Fraunhofer IIS използва Awiloc закрит позициониране магия за употреба музей покровители

Fraunhofer IIS използва Awiloc закрит магия позициониране за употреба музей покровители първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември 2010 год. 13:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Fraunhofer IIS | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар