понеделник, 13 декември 2010 г.

Sphero играчка топка себе си роли, Вие се осъществи контрол с вашия смартфон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/sphero-toy-ball-rolls-itself-you-control-it-with-your-smartphon/:
Не са на въздушното пространство, необходими за AR.Drone ? В подготовка за неговото CES 2011 дебют, Sphero е малък робот топката играчка, направени от Orbotix и контролирани дистанционно чрез Bluetooth и е сензор ще си смартфон. Топка, която се движи от само себе си? Обадете ни се мързеливи (твърде мързеливи, за да преобръщане на топка, дори), но мисля, че това е играчка, чието време е дошло. Разбира се, цялата работа е много проста, въпреки че ние се надяваме, че след като iPhone и Android разработчиците да се свържа с които се отварят API ще видим много по пътя на увеличен реалност геймплей: лабиринт или състезателна игра от някакъв вид ще направи това нещо доста пожелах, по наше мнение. Хващате видео на прототип в действие след почивката.

Продължавам четене Sphero играчка топката се роли, вие се осъществи контрол с вашия смартфон

Sphero играчка топка себе си роли, Вие се осъществи контрол с вашия смартфон първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември 2010 г 18:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник Orbotix | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар