понеделник, 13 декември 2010 г.

Разменени телефон Rebel гледате смее на китката монтирани IPOD NANO

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/swap-rebel-watch-phone-laughs-at-your-wrist-mounted-ipod-nano/:
На Apple IPOD NANO и Sony Ericsson LiveView може да са разочаровани, когато китката компютри, но нашата мечта Дик Трейси войници, до точката, където ние се озовахме като още веднъж, че най-съмнителните на комбинирано устройства: гледам телефона . Там открихме Rebel, най-новите създаването от Великобритания производителя Swap , четири-бандов GSM китката възел с 1,46-инчов цветен сензорен екран и вградена камера за видео и снимки. Тя може да изглежда като стерилни медицински маншет, но силикон каишка всъщност скрива портовете единия край, толкова по-добре, за да прехвърляте вашите MP3 файлове и MP4 видео към своя нищожен 2GB от разширяващите се микроб съхранение. Часовникът също така е FM радио, аудио греди за слушалките Bluetooth и се предлага с типичните разпокъсаност на няколко основни приложения. И все пак не е много за прехвърляне на недвижим имот от £ 189 (около $ 300), така че ще бъде най-добре на върха на любовта с дизайн. PR след почивката, още снимки в нашия източник връзка.

Продължавам четене Разменени гледате телефона Rebel се смее на китката монтирани IPOD NANO

Разменени гледате телефона Rebel се смее на китката монтирани IPOD NANO първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември 2010 02:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink DVICE | източник замяна | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар