понеделник, 9 май 2011 г.

Асус П67 матична плоча Сабертоотх баца своју кожу, осећа боље без ње

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/asus-sabertooth-p67-motherboard-sheds-its-skin-feels-better-wit/:
Нема порицања Асус Сабертоотх П67 матична плоча изгледа фантастично, и Технологија Извештај није штедео похвале за војно-разред компоненти или пет година гаранције у последњих преглед, публикације и извештаје који стандоут функцију - да компонента- хлађења "тактичке јакна" - може повредити више него што помаже. Пластични покров је поново под називом "Термална оклоп", јер нашег последњег Рун-у , али то не мења резултат: Асус не брода Примо плочу са посвећена вентилатор за хлађење, тако да компонента температуре могу заправо ићи десет степени Целзијуса, када носи покров са системом под великим оптерећењем. Наравно, хлађење зависи од низа фактора, али смо се надали Сабертоотх јединствени капут ће бити позитиван. Назад на табла за цртање.

Асус П67 матична плоча Сабертоотх баца своју кожу, осећа боље без ње првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 03:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Тецх Репорт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар