понеделник, 9 май 2011 г.

Бринете података капе? Ево како да проверите коришћења

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jqsKLnDNFks/worried-about-data-caps-a-visual-tour-of-bandwidth-use-monitors.ars:

Проток капе су сви бес ових дана, у Северној Америци и широм света . Говоримо о злогласне плафона од тога колико широкопојасног података можете да користите пре него што почне да ИСП пуњења екстра, или успорава везу, или обликовање саобраћаја употребу (нпр., блокира приступ одређеним апликацијама).

АТ & Т потпуно нова ограничења почело је 2. маја: 150ГБ месечно за ДСЛ и 250ГБ за УВерсе. АТ & Т, корисници ће добити $ 10 наплаћује уколико пређе линију, с тим Динг поновити за сваку 50ГБ након тога. Цомцаст поставите 250ГБ капа у 2008. Канадски ИСП су их имали за неко време, превише.

Арс читаоци понекад писати у нас питају како могу да прате њихово коришћење пропусног опсега да бисте избегли додатне трошкове. Овде су неке везе и слике из великих ИСП-а, који су широко представник алата који се користе од стране већине Интернет провајдера.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар