понеделник, 9 май 2011 г.

Браммо кашњења водећи електронски Емпулсе МотоБике до 2012, зеза нови пренос технологије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/brammo-delays-flagship-empulse-electric-motobike-to-2012-teases/:
Лоше вести за електричне моториста Браммо: по асфалта и гума, реч каже да је компанија водећи Емпулсе мотор сада ће бити одложено до 2012, наводећи директор Крејг Брамсцхер одлуку да се интегришу одређене нове технологије пре лансирања. Шта би то могло бити? Па, спекулише да је овај сајт има неке везе са шест брзина интегрисани пренос електричне енергије (ИЕТ) да Браммо недавно је лиценцирана од стране италијанске фирме СМРЕ, а ова технологија је већ представљен на компаније ангажује и Енците прљавштине бицикле најавио прошле недеље. То је рекао, ту је и гласине да Браммо није постигла свој циљ унапред наручити од 1.000 јединица, што би свакако имало смисла за предузећа да се одложи покретање макроа да своје 100мпх вожње. Тражили смо Стига за коментар, а он није био импресиониран.

Браммо кашњења водећи електронски Емпулсе МотоБике до 2012, зеза нове технологије преноса првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 02:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Асфалт и гуме | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар