понеделник, 9 май 2011 г.

Путем тужбе, Локација ФУД језа Горе на Андроид Као и

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ENECH9jblE/:

Око недељу и по дана, написао сам поруку брани против Аппле-локацију ФУД се шири. Због неке стварне, али мање питања (које су већ решено ) Аппле је у центру овог. Тада се чинило да је одмах фокус помак ка Гоогле- . Ако Аппле је "вас гледамо" са иПхоне, Гоогле мора да буде као и са Андроид уређаја, зар не? Наравно - ако сте параноични Лоонеи ко не разуме каква је ситуација.

Наравно, та група обухвата Сједињених Америчких Држава. У настојању за неке законодавце да приложите њихова имена тих велики публицитет, жалбе и компанија, они су позвали руководиоци да сведоче пред Конгрес. На уторак , те фирме ће кренути за панелу у Вашингтону да одговоре на питања. Другим речима, Конгрес ће бити добијање 101 Локација брифинг.

Као што рекох у претходном посту, притисните сигурно не помаже ни са једним од ове ФУД - и може заправо бити више него мало да се криви за то. Након што је Аппле почео шири ФУД, који је друго него Валл Стреет Јоурнал-у почела копање локацију приступ Гоогле, као добро. Шокантно откриће? Емаил од Гоогле-Менаџер пројекта да ко-оснивач Лери Пејџ истакао колико је важно за Гоогле да имају своју локацију базе података за Андроид.

Вхоа. Чекај, мислиш да желите да задржите и контролу технологију која је од виталног значаја за доношење услуге локације раде на својим уређајима? Заустави проклети пресе.

Наравно, ВСЈ користи наслов " Гоогле-Позиви Локација податке "корисне " која је довела до хиљаду наредне наслове у другим публикацијама, који га читају у намењена злог начин. То само у: Гоогле жели да зна где се налазите у сваком тренутку. А ваша деца. И ваш деда и баба - која је у основи како су те приче подешен да чита.

То Флесх своје чланак мало са цитатом из индустрије стручњак, ВСЈ довео Тед Стивенс, директор Скихоок Вирелесс који су им дали сочно (али не баш сочни) КУОТЕ о, опет, колико је важно поседовање локација систем Гоогле-у.

Но Срање.

Избор директора Скихоок да ојача аргумент је у најбољем случају упитан. Скихоок је тренутно тужи Гоогле за омета постојећу бежичну уговоре и патентних захтева (оба од којих су је наведено у чланку). У ствари, то је тужба због ових интерних Гоогле-поруке е-поште је дошао на видело у првом месту.

Само пре неколико дана, тај исти Тужба је основа РеадВритеВеб чланка питање Гоогле "отвореност" због Скихоок одело. Редовни читаоци ће знати ТецхЦрунцх да нико не даје Гоогле-више срање за "отворено" ствари од мене. У најбољем случају, ја сам га виде као чисто маркетиншке глупости. У најгорем случају, ја сам га виде као начин да се оснажи похлепни превозника . Међутим, тврдње у чланку рвв су шала.

То је апсолутно тачно да је добио Скихоок " победе "на суду прошле недеље, када Масачусетс Судија Вишег суда одбио Гоогле захтев за резиме пресуде. Али, то само значи да је Д

Няма коментари:

Публикуване на коментар