понеделник, 9 май 2011 г.

Уиндоус 7 исправке Телефон Бинг пронаћи музику и бар-кодове, обезбеђују скретање-по-скретање смера и пошаљите говора у текст СМС поруке?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/windows-phone-7-updates-bing-to-find-music-and-barcodes-provide/:
Програмери добијају много играчака поред Виндовса 7 Телефон је "Манго" за јавност, али могу бити додатни Баублес за редовне кориснике, такође - Мицрософт ће наводно додајте неколико функција Бинг у блиској будућности који би могли показати корисним посебно. Према најновијој епизоди Виндовс Пхоне Мен Подцаст - што домаћин Мицрософт Бранко Вотсон као гост - нову функцију под називом Бинг Видео ће деловати као Схазам за препознавање музике (и ви продајете Зуне стазе), а Бинг ће користити Визија Ваш смартпхоне камера за читање бар кодова и не оптичко препознавање знакова, као и потенцијално пружа подршку за проширени стварност апликације. Ту је наводно скретање-по-скретање гласовне упутства за Бинг Мапе и матерњи подкаст плејер, а још једна потенцијално узбудљива ствар - глас у текст за слање СМС порука без подизања прста. Слушајте све о гласину на нашем извору везу, на само око 40-минута знак.

[Хвала свима који су послали ово у]

Уиндоус 7 исправке Телефон Бинг пронаћи музику и бар-кодове, обезбеђују скретање-по-скретање смера и пошаљите говора у текст СМС поруке? првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 22:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПоверУсер | Соурце Виндовс телефон Мен Подцаст | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар