понеделник, 9 май 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: Градови у будућности, Аква звезда, и 0-60 у 3,4 секунди ... са картинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/inhabitats-week-in-green-cities-of-the-future-paper-gadgets/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Шта ће се високе технологије Град будућности изгледати? Ове недеље Инхабитат довео вас Снеак Пеек као што је ексклузиван изглед у Абу Дабија угљеник Масдар Сити , који је управо отворен за бизнис. Такође вас је довео потпуно нове фотографије највећих светских дрвене конструкције , а ми смо приметили неколико иновативних соларне зграде - Шведска ротирајући фотонапонских ЦОГ Изградња и самоодрживе под кући која се може смештен на било ком крову.

Зелена превоз такође скинуо са експлозије ове недеље, као Линде, Е1 Електро картинг поставили Гинисов рекорд тиме што путује од 0-60 у 3,4 секунди и Синергија је пресавијени-крило авиона Глидер најавио планове да се такмичи у кафеу Зелена лета изазов. Такође смо видели зеленије возила Геар Уп широм света као Француска објавила план да размести флоту од свих електричних камиони за смеће наредне недеље и за Ниссан представила НВ200 - Њујорк је такси од сутра. А за оне који траже бег подводне овог лета, не пропустите Акуа Стар - потопљени електрични скутер способан графикона океанске дубине.

У међувремену, ове недеље приказао је неколико хај-тек гаџети концепт направљен од папира - оригами мобилни телефон који се преклапа у стан комад картона и први светски интерактивни рад рачунара . Ми вам такође донели сензора рукавице које би могао да помогне пацијентима можданог удара опорави кроз игру, а ми покрива квачило жичног покућство које доносе ново значење термина Геек Цхиц - од интервеб столица направљена од 1.100 метара коаксијалног кабла на аналогни Касета столицу , до савремених миша рачунар направљен од фине вуне осетио.

Инхабитат је недеља у Греен: Градови у будућности, Аква звезда, и 0-60 у 3,4 секунди ... са картинг првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 21:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар