понеделник, 9 май 2011 г.

ЦомСцоре извештају закључује шири андроид води у САД тржишту смарт телефона, углавном на рачун РИМ-а

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/comscore-report-finds-widening-android-lead-in-us-smartphone-mar/:
Проценат промена у графикону горе говори већина прича овде. Према цомСцоре је последњи извештај, Андроид удео америчког тржишту смарт телефона порасла импресивних шест одсто у три месеца завршава у марту да слети на 34,7 одсто, и РИМ је највећи хит, као резултат тога, клизања 4,5 указује на удео 27,1 одсто. То је још увек довољно да га задржи испред Аппле, међутим, која је одржала сопствену уз благи добитак на 25,5 одсто. И Мицрософт и Палм / КС пала испод процената у земљу у далекој четврто и пето место, респективно. Што се тиче мобилне ОЕМ, ствари су остали готово идентични током три месеца, са Самсунг, ЛГ и Моторола заузимају прва три места, а само јабука виде било какве значајне добитке захваљујући Веризон иПхоне покретање - мада то и даље није довољно да гурните га изнад РИМ-а за четврто место. Хит се извор линк испод за све бројеве.

ЦомСцоре извештају закључује шири андроид води у САД тржишту смарт телефона, углавном на рачун РИМ-а је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 18:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АФП | Соурце ЦомСцоре | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар