понеделник, 9 май 2011 г.

Цомцаст ће отворити свој видео на захтев у ТиВо ДВР премијера и понуди им за инсталацију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/comcast-will-open-up-its-video-on-demand-to-tivo-premiere-dvrs-a/:
Једна од мана за довођење сопствене ДВР је обично одустаје приступ било ком приступ кабловским компаније видео са на захтев програмирање, али ТиВо је разрадио баве Цомцаст да усклади своје Ксфинити ВОД на мало ТиВо ДВР Премијера . Ово није сасвим изненађујуће, с обзиром на Цомцаст Он Деманд логотипом који се крадомице у оригинални скуп сцреенсхот-у Премијера је деби и друге кабловске компаније омогућава ВОД приступ као што су Кокс , Судденлинк и РЦН. Изгледа да је ово ће бити на тржишту по тржишним надоградња, са Сан Францисцо Баи Ареа, прво се (није познато тачно када, али се надамо да то неће да потраје и шта се догодило-да-да Комкаст ТиВо роллоут) и друге да следе. Ако нисте већ живе ТиВо начин живота, Цомцаст ће почети да нуди Премијера поред своје кутије и да их инсталира без додатних трошкова када је доступна услуга. Још увек чекамо на ТиВо да рибати неке немирније ивице офф Премијера, али ако желите већи хард диск, (делимично) ХД интерфејс и приступ онлајн сервисима све у једној кутији, без угрожавања приступа ВОД, онда то треба да стане Бил једном када стигне.

Наставити читање Цомцаст ће отворити своје видеа на захтев у ТиВо ДВР премијера и понуди им за инсталацију

Цомцаст ће отворити свој видео на захтев у ТиВо ДВР премијера и нуде их за инсталацију првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 15:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТиВо блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар