понеделник, 9 май 2011 г.

Укључен: РИМ метак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/switched-on-rims-shot/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.
Слично као и њиховим матичним земљама, Аппле и РИМ деле много тога заједничког, али је контраст на битан начин. Обе компаније су међу неколико које производе сопствени софтвер за своје мобилне телефоне. Јабука, персоналне рачунарске пионир, види ширење мреже у смарт телефона. РИМ, смарт телефон пионир, види ширење тржишта у мобилном рачунарству. Гледајући __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с у понуди, Аппле је као непопустљива у осуђујући 7-инчни екран , као компанија РИМ је да брани, други каже да је покушао да створи ултрапреносиве уређај приручника.

Аппле дизајна производа за потрошаче који имају значај за предузећа. РИМ дизајна производа за предузећа која имају значаја за потрошаче. Ово је такође евидентно са приручника, који је преузео топлоту због недостатка матерњем е-маил и цалендаринг Опције. РИМ-свесно ставити ове на задњој пламеник јер је желео да умири извршни директори забринути због крађе података, иако је то значило мање привлачан лансирања производа за потрошаче. Још један паралелни: РИМ претрпела као АТ & Т, кашњења у подршци мост , баш као и Аппле борила са АТ & Т подржава Тетхеринг на иПхоне.

Наставити читање укључен: РИМ метак

Укључен: РИМ пуцао првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 20:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар