понеделник, 9 май 2011 г.

Вховоркс.ат показује вам ко у Ваши радови на Фацебоок мрежи сајтова које посећујете

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2FFw-w6XQOM/:


Коначно постоји разлог за младе људе да користе Фацебоок ! Ако имате проблема праћења где ваши пријатељи раде у овој садашњој стартупгасм , ВхоВоркс.Ат је направљен за вас.

Само преузмите Цхроме екстензију и то ће вам омогућити да знате ко у вашој мрежи Фацебоок ради на све сајта коју тренутно претраживања у Цхроме-у, било да је Фацебоок, Гоогле, ТецхЦрунцх или неке стелт покретања. То је невероватна.

Када кликнете на Вховоркс.ат дугме на десној страни Цхроме траци са алаткама, ваш први степен 1. Фацебоок везе ће се приказати први, а затим ваш 2. и 3. нивоу везе. Такође можете да прелазите екстензију да бисте видели људи који су недавно запослила или промовисан на компанију коју посећујете. Не шалим се, то је божји дар ако сте регрутни или новинар / инвеститор .

Креатор Џон Бритон, који је и програмер еванђелиста у Твилио , планове о интегрисању Вховоркс.ат са другим службама, укључујући и Фејсбук Раппортиве, који је био инспирација за услугу. Занимљиво је да Вховоркс.ат не користи јавни Фацебоок претраге АПИ (непостојећу, упркос велике потражње ), али уместо тога налази своје везе кроз за претраживање на ЛинкедИн да заврши ауто-компанија имена.

Бритон каже да на свом будућим плановима, "Ја сам био у контакту са оснивачима и Раппортиве су ми ставили на списак Бета. Чим су на располагању јавности АПИ-ја планирамо да побољша функционалност ВхоВоркс.Ат да буде мање зависна од Фацебоок. Поред тога бих желео да додате способност да звезди, пратите претходне Гмаил конверзације, и да белешке на контаката. Фацебоок-интеграције ће доћи још ниже линије, зависно од повратних информација корисника. "

Оох, Фацебоок-интеграције ...

За оне од вас који не може да чека, позива на првих 250 ТецхЦрунцх читаоци су доступни овде . А ако га не би на време можете да се пријавите као само смртник за бета овде . Не брините, они су прилично брзо да реагују.


Няма коментари:

Публикуване на коментар