понеделник, 9 май 2011 г.

ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетике, БРГП дизајна до Нинтендо конзоли бокиест (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/gamecube-fusion-portable-brings-wii-aesthetics-and-gba-design-to/:
ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетику и Генк дизајн Нинтендо конзоли бокиест
Изгледа да је дошло време, а не да је давно, где смо видели још један нови ручно израђен портабл конзолу сваке недеље , сваки мањи и више импресиван него раније. Ти дани су, нажалост, нема и, да ли желите да окриви кратком пажњу младих данас или једноставно закључити да свако ко је превише заузет игра Љут птица, то је тужна чињеница. СД Цафедзија Асхен је Буцкинг тренду, стварајући оно што он назива ГамеЦубе Фусион. То је ручно уграђени преносни ГамеЦубе која игра (надам се легално стечена) наслове из СД картице преко обе ВииКеи и Гецко, пружајући пуну контролу на плочи, плус екстерни контролер луке, све води кул од лаптопа-потиче вентилатор који звучи довољно моћна да да ховер ствар, Ф-Зеро-стилу. То је далеко мањи него 2009 је НЦубе , али изостављање батерије значи да неће бити далеко путовање. За оне који желе да знају више, сваки детаљ ће бити откривена у 12 минуту Видео уграђених испод - ако можете да задржите фокусиран толико дуго.

Наставити читање ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетике, БРГП дизајн који је Нинтендо конзоли бокиест (видео)

ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетике, дизајна до БРГП је бокиест Нинтендо конзоле (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 09:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Мод ретро | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар