петък, 3 юни 2011 г.

Аппле-ов иЦлоуд торбе последња велика издавачка кућа, ће коштати $ 25 / годишње да се пријавите?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/apples-icloud-bags-last-major-record-label-will-cost-25-yea/:
Ми бисмо чули да Универзална се једини држао , а сада каже да ЦНЕТ-договор се обавља - Аппле је наводно потписао све четири главне издавачке куће због предстојеће иЦлоуд сервис. Ми ћемо вам доноси све детаље потврдио 6. јуна , а док чекате, ево неке хране за мисли: Лос Анђелес тајмс каже да ће Аппле евентуално задужен негде око $ 25 годишње за претплате на облаку. То ће помоћи допуна 58 одсто комад пите да је планира да узме из музичке индустрије за песме дистрибуирају иако мрежу, а можда и нека ад прихода, као добро. 30 одсто ће наводно ићи на налепнице, а још 12 одсто на издавача, који ће наводно бити потписивање своје уговоре са Аппле сутра.

Упдате: Ту је заправо интересантан несклад измедју два извора овде: ЛА Тимес извештаја да је Аппле-ов водећи то лепо, сочно 58 одсто, али каже да ЦНЕТ-ознаке ће узети 58 одсто, док је Аппле тврди традиционалних 30 одсто, уместо своје. Ми истражујемо.

Упдате 2: ЛА Тимес "унапредила је своје дело, са различитим процентима и даље - Наводно, Аппле ће се 18 одсто, издавачи добити 12 одсто, као и ознаке 70 одсто поступка.

Аппле-ов иЦлоуд торбе последња велика издавачка кућа, ће коштати $ 25 / годишње да се пријавите? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 17:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦНЕТ , ЛА Тимес " | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар