петък, 3 юни 2011 г.

Сони Ерицссон до излог више од 20 нових игара оптимизован за Кспериа Играј

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/sony-ericsson-to-showcase-over-20-new-games-optimized-for-xperia/:
Једна ствар коју је критиковао у нашој Кспериа Играј преглед је био недостатак игара посебно прилагођен џепног рачунара контроле. Дакле, било би фер да кажем да јато нових наслова је на видику - неке старе, неке нове, али све оптимизовано за ову специфичну бренд Буттон-пасирање. Наслов дела укључују Минецрафт (порта смо већ видели у акцији ), као и Раинбов Сик: Сенка Авангарда и Баттлефиелд: Бад Цомпани 2, оба од којих су оба била остварује хеадсхотс на ИОС уређаја за неко време сада. Хит за односе са јавношћу, након паузе за комплетну листу наслова, али не очекују много у начину одређивања цена или доступност. Ови детаљи ће бити објављени на Е3 следеће недеље, када КСПЕРИА Играј ће морати да се такмиче за пажњу против компаније Сони НГП . Претпостављам да смо стрпљиво ћемо морати да наш вртети палчеве док је време да их вртети са снагом.

Наставити читање Сони Ерицссон до излог више од 20 нових игара оптимизован за Кспериа Играј

Сони Ерицссон до излог више од 20 нових игара оптимизован за Кспериа Играј првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 07:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сони Ерицссон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар