петък, 3 юни 2011 г.

Самсунг Смарт Погледај скупља Смарт ТВ доле за Галаки ИИ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/samsung-smart-view-shrinks-smart-tv-down-for-your-galaxy-s-ii/:
Самсунг Смарт корисника
Нисмо сигурни колико вам се десити да поседују обе Галаки ИИ и Самсунг Смарт ТВ , али ако то урадите, вероватно ћете желети да преузмете паметно поглед из Андроид тржишта. Као и сада - не брините, ми ћемо сачекати. Ова корисна апликација вам омогућава да ток садржај са свог подешен на свој смартпхоне преко ВиФи и чак може се користити као контролер за игре са Самсунг-Апп Сторе. Нажалост, ви сте ограничени на било одражавајући садржај приказан на ТВ или гледање опционо други ток из Семи-брендиране Блу-раи плејер, али, хеј, бар нећете морати да пропустим једну секунду Игра Тхронес само зато што кутију Цхеез-Његов шапат држи своје име. Као и свака добра ТВ повезаних апликација, паметно Погледај такође може деловати као даљински са програмом водича и могућност промене канала, па чак и више функционалности је обећао за будућност. На крају, он ће свој пут до Галаксија плејер, Галаки и __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ власници, али, док чекате, погледајте слике испод и ПР.

Наставити читање Нокиа Смарт Погледај скупља Смарт ТВ доле за Галаки ИИ

Самсунг Смарт Погледај скупља Смарт ТВ доле за Галаки ИИ првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 18:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг Смарт Погледај (Андроид Маркет) |

Няма коментари:

Публикуване на коментар