петък, 3 юни 2011 г.

Аппле патента камера може да заустави боотлеггерс смартпхоне у своје нумере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/apple-camera-patent-could-stop-smartphone-bootleggers-in-their-t/:
Аппле-инфрацрвену камеру систем
Аппле је увек подношење патента за чудне и фантастичних ствари које никада не изгледа да пронађе свој пут у стварне производе. Међутим, примена објавио је данас детаље неке интересантне технологије које смо могли да видимо заиста добија заглавио у будућност иПхоне (за боље или горе). Спаривањем инфрацрвени сензор са камером већ на броду, преносиве уређаје могли да добију податке од предајника постављене, добро, где год. Иза једноставно пјескарења из текста и отварање линкове као прослави КР-кода , може да искључи предајнике неке функције, као што је камера, да бисте спречили снимање у биоскопима и музичким просторима. Ако се у потпуности гасећи ЦАМ изгледа помало трапав, водени жигови могу се применити и на фотографије идентификовању предузећа или садржај заштићен ауторским правима. Неке потенцијалне користи се мање Великог Брата, попут музеја Пренос информација о експонатима корисника или покретање аудио-турнеју. Очигледно је да треће стране би морали да се иза ИЦ притисак и не постоји гаранција да ће Аппле-стави ово у будућности иПродуцт. Ипак, ми смо мало забринути да дане мутно ИоуТубе видео снимке концерта долази на крају.

Аппле патента камера може да заустави боотлеггерс смартпхоне у своје трагове првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 20:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аппле очигледно | Соурце УС Патент Оффице | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар