петък, 3 юни 2011 г.

Куалцомм се Сци-Фи један корак ближе реалности на Цомпутек 2011 (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/qualcomm-takes-sci-fi-one-step-closer-to-reality-at-computex-vi/:
Док лети аутомобили су увек сан, друге технологије се брзо прелази из ствари на Сци-Фи филмова у домену врло опипљиве стварности. Ово је дефинитивно случај Куалцомм Штанд овде на Цомпутек- где смо добили на искуству две интересантне нове технологије - нула кашњење затварача и ултразвучни оловке. Шта ако када сте притиснули тастер за снимање на вашем телефону камера заробили 2 кадра пре, један оквир за време и после 2 кадра том тренутку? То је идеја која стоји иза Сцаладо је нула затварача заостајање , што убрзава процес узимања слика на телефону, тако што камера континуирано узорак слике и омогућава кориснику да створи композитни пуцао из садржаја на располагању у до 5 оквире.

Такође, на екрану је била Куалцомм-ов ултразвучни перо које смо већ играли са на МВЦ. Коришћењем ултразвучног претварача у прилогу оловку и телефон са 3 микрофона (као МСМ8660 развој мобилних платформи), ултразвучни сигнал може да се укрштају да одреди локацију оловке. Када калибрисан, телефон је у стању да прецизно снимање рукописа, било на самом екрану или на стандардном папиру до 30цм у гостима. Приметили смо да тачност и растојање изгледа да су побољшани од фебруара - на овим темпом, можда сви ми ћемо имати лете аутомобили убрзо после свега? Погледајте галерију и ударио паузе за наше руке-на видео.

Наставити читање Куалцомм се Сци-Фи један корак ближе реалности на Цомпутек 2011 (видео)

Куалцомм се Сци-Фи један корак ближе реалности на Цомпутек 2011 (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 02:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар