петък, 3 юни 2011 г.

ОнЛиве изласци универзални бежични контролер, бешавне интеграцију на Фацебоок и још много тога - ми смо тестирали __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ искуства на ХТЦ флајер (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/onlive-outs-universal-wireless-controller-seamless-facebook-int/:
Рекли смо вам да ОнЛиве долази у __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, ТВ и друге уређаје док је назад, али можда сте били уцвелили мисао контроле Дуке Нукем путем екрана осетљивог на додир или ИР даљински управљач. Па, нема више бриге, јер ОнЛиве је направио универзални бежични контролер да вам конзолу контроле на било ОнЛиве-компатибилном уређају. тајна сос компаније омогућава да се директно повежете са шкриљца или смартпхоне, а ту је УСБ адаптер за коришћење у рачунарима и не-Визио телевизора. Питали смо фирма генерални директор Стив Перлман шта је у Брев свој бежични вештице, али да ће нам рећи да је црна магија није Блуетоотх-а. Добили смо да видимо нови контролер у лице, и нема приметне разлике између њега и онај који долази са МицроЦонсоле - они изгледају исто, а они играју исто, плус нове Гамепад има 802.15.4 радио за уназад компатибилност са МицроЦонсоле, превише. Нажалост, то хардверски кључ још није спремна за премијера, али смо да ће то бити "мало већи" него што је мале компаније Логитецх Обједињавање пријемник .

Када смо ишли на руку-са новим контролером, је упарен са ХТЦ Флиер . Ми бисмо били чекају да виде ОнЛиве је услуга на нова __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ ХТЦ, а искуство није разочарао - у наше кратко време са уређајем, игре се као добра на Флајер као што је на рачунару, уз мало кашњење и исти квалитет графика. Поред брошура и Визио Преко хардвер , много више уређаја су постављени да се придруже породици ОнЛиве ове године, мада Стив не би нам рећи ко их производње. Он је рекао да без обзира на бренд се налази на предњој страни кутије, компанија се нада да ће имати 50 милиона Блу-раи плејера и 25 милиона Интернет телевизора испоручује са сервиса на броду до краја године. Да би се погодио тај циљ, компанија је удружио са Интел да донесе стримовање игре са уређајима за паковање Атом ЦЕ4100 силицијума почиње ове јесени.

Врућа хардвер не добија свој играчки сокова тече? Па, како о неким интеграције са друштвеној мрежи? Тако је, ОнЛиве је била игра фоотсие са Фацебоок-а и омогућиће корисницима покренути игара директно са својих страница профила. Ту је и аутоматски "Браг спот" Видео отпремања (да делите ваше највеће хитове играње), и на зиду да пусти људи зна када почнете да играте - са пратећим везе тако да могу да гледају или да се придружите унутра ће све ове нове посластице бити приказани на Е3 следеће недеље, али ако си гладна за више детаља у овом тренутку, видео и ПР после паузе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар