вторник, 23 ноември 2010 г.

Поп-MicroLite се превръща вашия janky дистанционно в добре осветени, дори jankier дистанционно (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/pop-up-microlite-turns-your-janky-remote-into-a-well-lit-even-j/:
"Мисля, че всеки в познатата ни свят ще ги искам!" Това е мощен, затрогващ доста от собствената Беки Грей Хонолулу, и емоциите си са склонни да имитират нашите собствени. Имаме предвид, кой не би искал един изскачащи MicroLite устройството поставена на дъното на дистанционното? За ограничен период от време с неопределен характер, без усвояване на средствата на потребителите може да се получи в действителност не един, не два, а три от тях чудо работници за порядъчна сума от само $ 19,99 *, което им позволява да светне пълен трио на крайната ставка дистанционни управления. Още по-добре, можете да използвате два ги за осветяване на клавиатурата на лъскава новия си 13-инчов MacBook Air - Знаеш ли, тъй като Apple реши това решение беше по-добре от своя интегриран един. Има една нереалистични демонстрационни видео вградени само миналото на почивка, и това е просто Били Мейс (да го прости) кратко на якия. Поръчайте сега!

* Заедно с вероятно смешно доставка и обработка такса, разбира се.

Продължавам четене на изскачащи MicroLite превръща вашия janky дистанционно в добре осветени, дори jankier дистанционно (видео)

Поп-MicroLite се превръща вашия janky дистанционно в добре осветени, дори jankier дистанционно (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември 2010 год. 07:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MicroLite | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар