вторник, 23 ноември 2010 г.

Acer Android на таблетки практически!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/acers-android-tablets-hands-on/:
Ние искаме ние е по-добра новина за нашите ръце "за успех тук, в Acer в световен мащаб пресконференция , а защото всички на андроид таблетки на компанията ще работят с клетъчна / 3.0 или Google за "таблетка OS" повечето единици просто не функционират. В 10.1-инчов, двуядрен Tegra задвижвани версия е единственото звено, което би захранването, и въпреки че се получи, за да я пожар чрез някои видео HD, по-голямата си част тя е твърде бавна и ясно да се държи като предварително производствена единица. Що се отнася до хардуера отива, дисплеят е ярък и изненадващо е приличен ъгъл на гледане. Acer е бил известен за използване на ужасни LCD, така че това е доста добър промяна! О, и тъй като вече знаеше, тя има две камери.

Ние в крайна сметка убеден, един много хубав Acer представител на ръка, за да изведат 4.8-и 7-инчови устройства за хардуерна демо - и двете от тях са също много рано единици, но те не изглеждат добре отдалеч с лъскави черни екрани и четка метал гръб. В phonlet е 4.8-инча, 1024 х 480 резолюция на екрана (има съотношение 21:09!) Го прави много по-широки от резки , и припомни, нас много от LG GW900 (може да се почива в мир ). Казахме ви, не сме имали много по пътя на импресиите, но удари на галерията по-долу за някои по-практически снимки и на почивка за един кратък видеоклип, на 10-инчов в действие. Април не може да дойде достатъчно бързо, тя не може?

Acer Android на таблетки практически! първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември, 2010 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Няма коментари:

Публикуване на коментар