вторник, 23 ноември 2010 г.

Acer конкуренти Либрето W105 с Iconia двойна екран лаптоп / таблетка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-rivals-libretto-w105-with-iconia-dual-screen-laptop-table/:
Тук, в Ню Йорк на пресконференция на Acer Global , говори докосване на компанията. Много и много докосване. Тя ще бъде въвеждането на истинска смесица от оборудване, както протокола обувам, но това е рита неща, на разстояние с Windows 7-базирани си Iconia двойна екран лаптоп / таблет. За всички намерения и цели, това е версия на Acer на Toshiba Libretto W105 (или отдалечени ASUS концепция видяхме на CeBIT 2009 ), похвали чифт лъскава сензорни екрани и без рязко спецификации, на които се говори. Естествено, вие няма да намерите по клавиатурата тук - по-скоро виртуален ще излезе от средно училище. Ние ще се копаят за подробности около дадена точка цена и дата на излизане, но за сега, да хвърлям поглед на изображението по-горе и само си представете как би могъл да революционизира живота си.

Acer конкуренти Либрето W105 с Iconia двойна екран лаптоп / таблетка първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември 2010 г 11:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар