вторник, 23 ноември 2010 г.

ASUS Eee бележка е изненадващо разумно новото име на Eee Tablet

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/asus-eee-note-is-the-surprisingly-sensible-new-name-for-the-eee/:
Помниш ли как объркващо беше през май, когато ASUS въведени куп таблетки се нарича подложка и нещо като цифров бележник така наречената от него Tablet ? Поне част от тази схема за именуване разхвърлян вече са отстранени благодарение на милостив преименуването на Eee Tablet на нова бележка EA800 псевдонима Eee. Това е стил на същия 8-инчов (768 х 1024) монохромен дисплей, предлагащ 64 нива на сивото и 256 нива на чувствителност на натиск, подкрепен от 4GB на интегрираното съхранение, 2-мегапикселова камера, диктофон, а вграденият стилус силоз. WiFi, разбира се, даде, и че има микроб слот и 3700mAh батерия някъде вътре, че матово черен корпус, както добре. Ако нещата се да се планира този път, ние трябва да се виждат много повече от бележка Eee на CES през януари. Ние сме го щрихи във вече.

Продължавам четене ASUS Eee бележка е изненадващо разумно новото име на Eee Tablet

ASUS Eee бележка е изненадващо разумно новото име на Eee Tablet първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември, 2010 год. 05:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Notebook Italia | източник ASUS | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар