вторник, 23 ноември 2010 г.

FCC иска да приеме 911 текстови съобщения, MMS, и дори поточно видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/fcc-looking-to-accept-911-texting-mms-and-even-streaming-video/:
FCC иска да приеме 911 текстови съобщения, MMS, и дори поточно видео
Текстови съобщения пое мобилни мрежи, а сега това е предопределена да смаже нашия службите за спешна помощ, както добре. Според Wired епицентърът на FCC се опитва да последват примера на тези trailblazing Iowans и разшири 911 услуги, да се даде възможност спешни случаи да се докладват чрез текстово съобщение, и макар на пръв поглед, че може да звучи глупаво, можем да мислим за някои моменти, когато тя може да направи много смисъл. Да речем, че има някой в къщата и не искате да знаете къде се намирате - изпращане на текстови съобщения е много по-тихи от говорене. Или да предположим, че извънземни са атакували и не е нужно време, за да спрат да се показват - един текст е много по-бързо, също. Федералната комисия по комуникациите е също така очевидно търси при получаване на MMS и дори поточно видео, така че можете да изпратите снимки и кадри от своите мега напреднали тактика. Ако тези усилия са успешни може би могат да оцелеят следващите транс тримерно заплаха за малко по-дълго.

FCC иска да приеме 911 текстови съобщения, MMS, и дори поточно видео първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември 2010 год. 10:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Кабелен Epicenter | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар