вторник, 23 ноември 2010 г.

Acer стартира Alive цифровата платформа съдържанието и магазин апартамент, с планове за предварително натоварване е върху бъдещето машини

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acer е Global пресконференция днес фокусирани главно върху нейните съдържание на системата за разпределяне Clear.fi и уби на нов хардуер въвеждане , но има една хапка на софтуер новината, че изглежда твърде значително да се игнорира. Тук малко, Acer ще започнат преди качването му на ултрамодерен Alive цифровата платформа съдържанието на своите машини. Трудно е да се каже дали това включва таблетки и смартфони, но на екраните, което виждаме днес, ни кара да вярваме, че това е десктоп-само афера за сега. Acer е свирил това се като "повече от един апартамент, магазин", но няма съмнение, че един апартамент магазин се намира в сърцето. А рог на изобилието от партньори (Intel, Zinio, Adobe и т.н.) ще се предоставят съдържание, както и наскоро избута материал може лесно да бъде разгледано по собствена концепция Twitter или на Acer Channel. Пет основни раздела ще бъдат представени: Слушай, Гледайте, прочетете, играят и приложения. Двете безплатни и платени съдържание ще бъдат подкрепени, като потребителите в Обединеното кралство и Италия все първоначалния достъп следващия месец. Мама е думата за това колко дълго ще отнеме да се разпространява на други места, а има и не се споменава изобщо за един SDK за програмисти. Нещо не ни казва това ще свърши, тъй като повече от колекция от приложения от различни магазини, апартаменти, отколкото нещо друго, но поне ще знам със сигурност, само за няколко седмици.

Продължавам четене Acer стартира Alive цифровата платформа съдържанието и магазин апартамент, с планове за предварително го заредите на бъдещите машини

Acer стартира Alive цифровата платформа съдържанието и магазин апартамент, с планове за предварително натоварване е върху бъдещето машини първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември 2010 година 13:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар