вторник, 23 ноември 2010 г.

Microvision на PicoP базирани SHOWWX + проектора: два пъти по-ярка, нула процента по-голям

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/microvisions-picop-based-showwx-projector-twice-as-bright-ze/:
Все още се държим върху nabbing едно пико проектор ? Знаем, знаем - ще има скок при 1080p. Но ако сте кошер с малки стъпки, Microvision най-новият участник може само годни сметката. В SHOWWX + е преработен вариант на ouftit на оригинала PicoP базирани SHOWWX , и изглежда, че цяла година в областта на инженерната лаборатория е позволило на компанията да се появи на устройство, което е 50% по-ярки, но точно същия размер. Вътрешният Батерията може да поддържа 15-лазерни лумена свети в продължение на две твърди часа, а има и 5,000:1 контраст роден. iDevice потребители ще бъдат въодушевени да знаете, че този човек е Made за Ipod, iPhone и IPAD продукта, тя дава възможност за извеждане Netflix съдържание без DRM проблеми (или поне така ни се казва). В резолюция все още проверки в 848 х 480, и ако всичко това звучи просто като праскова, можете да получите един озаглавен пътя си днес за $ 449. Ръководителят на миналото на почивка за Netflix и демонстрации Rage HD.

Продължавам четене Microvision на PicoP базирани SHOWWX + проектора: два пъти по-ярка, нула процента по-голям

Microvision на PicoP базирани SHOWWX + проектора: два пъти по-ярка, нула процента по-голям първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември 2010 г 04:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Microvision | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар