неделя, 19 декември 2010 г.

Samsung nabs Tegra 2 за Галакси раздел 2, Google прави Tegra позоваването клетъчна платформа?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Това звучи като всички на NVIDIA спорове и ухажване накрая изплаща, ако няколко анализатори трябва да се смята, че - както казват на компанията двуядрени Tegra 2 чипсет е претакане победи в таблетка пространство. Виждали сме го привидно се повдигне летвата за смартфон силиций в LG Star и ни дразни в плоча след плоча, но на Citigroup Глен Янг казва, че Samsung е ", поставени значителна поръчка с Nvidia Tegra за 2 чипа през първата половина на 2011 г. насочена за таблетки, така и на смартфони, "и BMO Capital Markets анализатор Ambrish Сривастава очаква следващата Galaxy Tab ще бъде едно от устройствата, които го използват. Ако това ви звучи очевидно, не забравяйте, че Samsung е трябвало да се произвеждат с двуядрен чип на своите собствени . Какво може да причини компаниите да възприемат Tegra 2, ако това е наистина какво става? Всеки ред причини, за да се уверите, но Глен Йънг също казва, че Google е направила Tegra на референтния дизайн на пчелна пита , известен още като Android 3.0, така и Tegra 2, може да звучи като ускорени до победа в зародиш пространство таблетка. Ето надявайки се, че е добър избор за потребителите , прекалено .

Samsung nabs Tegra 2 за Галакси раздел 2, Google прави Tegra позоваването клетъчна платформа? първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември 2010 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | източник Barron's , "Форбс" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар