неделя, 19 декември 2010 г.

XMBC 10.0 "Дхарма" вече са достъпни за изтегляне с подобрения в изобилие, добавяне на мениджър и Apple TV подкрепа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Може да се наложи подаръци за всеки член от семейството под дърво Коледа, но ние сме готови да Обзалагам се, че не са дали много, че да си надежден Media Center PC. За щастие, с отворен код общност отново е готов представи, готови да бъдат натоварени в момента - на 10.0 на XBMC , пълни с лакомства и играчки. Той е достъпен за Windows, Linux, Mac и дори първоначалната TV Apple, и носи чисто нов добавяне на мениджър, който ви позволява да разширите функционалността и подобряване на външния вид още от потребителския интерфейс. Освен това има и хардуерно ускорение за всяка платформа, включително и специално внимание за неттопи спортни NVIDIA ION 2 или Broadcom Crystal HD чипове, а дори и основи на подкрепа за Windows 7 сензорни екрани, ARM процесори и OpenGL ES 2.0. Каталогът на подобрения е честно, а колебания, така че вместо да ги прочетете тук, можете да следвате нашите източник връзки към пълната промените и изтегляне на страници, докато се опитваме да разпространим развесели Christmahanukwanzaakah.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

XMBC 10.0 "Дхарма" вече са достъпни за изтегляне с подобрения в изобилие, добавяне на мениджър и Apple TV подкрепа първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти декември 2010 13:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XBMC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар