неделя, 19 декември 2010 г.

Великобритания хор пее Моля Retweet ми песен за любовта, вероятно няма представа какво означава (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Така че тук е сделката: Великобритания менингит Trust иска да помогне за повишаване на информираността за заболяването е посветена на бори и има 30-силни мъжки хор гласове, с които разполага да го направя с. Как се достигне до максимално широка аудитория? Ако вашите идеи включват namedropping всички по-големи социални медии сайт, създаден през последните десет години, едно кимване на iPhone в сравнение с Android дихотомия, и използването на Yahoo като лош игра на думи, а след това трябва да сте човекът, отговорен за пускането заедно на видео, след като почивка. Поздравления, това е страхотно. В зад кулисите, кадри с тези стари crooners не е много страшно било.

Продължавам четене Великобритания хор пее Моля Retweet Me песен за любовта, вероятно няма представа какво означава (видео)

Великобритания хор пее Моля Retweet ми песен за любовта, вероятно няма представа какво означава (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 12:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink copyranter | източник В менингит Trust (Facebook) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар