неделя, 19 декември 2010 г.

Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/kinect-and-haptics-combine-at-the-university-of-washington-to-le/:
Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео)
Разбира се, гледайки в бъдещето е голям и всички, и това е, което чувствам като правим с всички тези прекрасни Kinect хакове ние сме били, обхващащи напоследък. Но какво да кажем за чувството на бъдещето, човек? Това е, което децата в Университета на Вашингтон BioRobotics лаборатория са до, като на 3D изображения, създадени от и комбиниране на Microsoft за игри на периферна, че с 3D Обратна контролер, това, което изглежда да е SensAble Phantom за нас. Какъв е резултатът? Така наречената "Обратна ръкостискане", която изглежда още по-неприятно, отколкото когато Ханк и Дийн направят "Go Team дружество" рутина. Можете да видите и двете вградени след почивката и да реши за себе си.

[Благодаря, Jonas]

Продължавам четене Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео)

Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти 12, 2010 15:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник fredrikryden (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар