неделя, 19 декември 2010 г.

Понятие Мастило пресата Адам демо видео, се опитва да обясни себе си (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Както обещах , Понятие Мастило току-що освободен видео на таблетка Адам в действие, пълни с тази шик нов Eden UI - първата никого виждал на устройството , тъй като първата си много работещ прототип . Макар самият материал е на разочароващо ниско качество, изглежда, да се покаже малко устройство, достойни за свръх-, с отзивчиви екран, една многозадачен-удобен интерфейс и да се включат N "играят периферни устройства - все пак ние сме въплътили за Pixel Qi екран тестове и някои снимки в едър план, преди да поставя себе си поръчки. Понятие Мастило посочи отявлен критик AndroidPolice за стартиране на видео и даде публикуване ексклузивно интервю, така че ако сте всички спиращ съмнения относно способностите на таблетка, ще най-добре с глава надолу, за да ни източник на връзки.

Развитие на ...

Понятие Мастило пресата Адам демо видео, се опитва да обясни себе си (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември 2010 г. 16:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android полиция (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар