неделя, 19 декември 2010 г.

Samsung дърпа Froyo актуализация за Живи Бел след докладите на пържени вътрешна памет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-pulls-froyo-update-for-bells-vibrant-after-reports-of-f/:
Нямаме никаква представа защо на Samsung, които имат такива е трудно да доставят своите просрочени обеща подобрения Froyo света за Galaxy S серия, но това не изглежда по-лесно за тях този уикенд: единственият канадски Galaxy S, за да модернизирани досега Белият Живи, е просто имаше актуализация извади. Изглежда здравословен брой потребители опит за надграждане използване Sammy's Kies десктоп софтуер, приключила с недостъпни вградена памет, което е гадно за различни очевидни причини - и това ще бъде видима причина за отстраняването на актуализация. Ето и официалното изявление:
"Има интермитентно въпроси по време на фърмуера процес на обновяване с Kies за Samsung Galaxy S серия i9000M на телефони. Samsung развитие на екипа в момента е наясно с този въпрос и да работят за намиране на решение. Съответно на фърмуера функция обновяване, която се отразява на способността за подобряване на Android 2.2, е временно не работи докато се намери решение се освобождава. Извиняваме се за причиненото неудобство. "
Може би може да отиде направо на пищен или пчелна пита в този момент?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Samsung дърпа Froyo актуализация за's Живи Бел след докладите на пържени вътрешна памет първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември 2010 19:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Samsung | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар