неделя, 19 декември 2010 г.

ITU капитулира, признава, че терминът "4 G" може да се приложи към LTE, WiMAX, и "еволюира 3G технологии"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
Въпреки, че това е постоянен посредник за определянето на първоначалната спецификация 4G - IMT-Advanced - които само две WiMAX и LTE-Advanced в момента, отговарящи на ITU се отпуска си по-рано rhetroic , признавайки, че терминът "4G" реалистично може да прилага "за предшественици на тези технологии, LTE и WiMAX, както и към други разви 3G технологии, които предоставят значителна степен на подобряване на работата и възможностите по отношение на първоначалното системите на трети поколението, което сега разпределени." Целият прах се започна, когато превозвачи по света разполагане LTE и WiMAX мрежи (хм, Sprint и Verizon) са били хвърляне на "4G" термин около много, много слабо - и за техните кредити, мрежите са безспорно едно поколение след CDMA2000 и UMTS / HSPA, така че ако не друго, ние бихме вина на ITU за напускане модерни днес мрежите, едно поколение да се обадя себе си. В "еволюира 3G технологии" пустословие в ITU на изявление на пръв поглед би дори и да оставя възможност за T-Mobile САЩ твърдят, че 21Mbps HSPA + мрежа представлява 4G ... Така че да, по един за гостите маркетингови кампании. Разбира се, нито един от тези превозвачи, е все по планирани да се подчини на ITU на препоръките на така или иначе, така че решението не е никакво практическо значение - просто знам, че истинският 4G скорости са още няколко години разстояние.

[Благодаря, Нейт]

ITU капитулира, признава, че терминът "4 G" може да се приложи към LTE, WiMAX, и "еволюира 3G технологии" първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти Декември, 2010 17:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник ITU | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар