неделя, 19 декември 2010 г.

Безжичен превозвачи открито разглежда възможност за таксуване на услуги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Това слайд-горе не е шега - идва от търговия уеб семинар пуснати от две дружества, които доставят Verizon, AT & T и Vodafone като клиенти, и тя описва система, която определя дейността на клиентите интернет и разходи за сметка на различна цена, за използване на Facebook от гледане на YouTube , като позволява достъп до Vodafone услуги безплатно. Да, това е основно кошмарен сценарий за неутралността на мрежата защитници. Двете компании зад кадъра са Allot комуникации и Openet, които продават абоната по управление на средства на превозвачите по цял свят - инструменти, които Allot директор на маркетинга казва може да сканира дори кодирани пакети да се определи какви услуги клиенти се използват и такса за това. Ние не правим това се - тук е директен цитат от Webinar:
[Ние използваме] няколко различни методи за точно идентифициране на заявлението - методи като евристичен анализ, поведенчески и исторически анализ, дълбоки инспекция опаковката, както и редица други техники. Какво е ключ е, че имаме най-добрата употреба идентификация на пазара, което означава, че дори и приложения, които са криптирани или да използват други методи, за да избегнат откриване ще бъдат правилно идентифицирани и класифицирани ... Ние по същество фуражи тази информация в реално време за трафика и използване на приложение в политиката и системата за таксуване. Всеки абонат има определен план за услуги, които се записват за, и те са с широко приложение, или като персонализирани като оператор иска.
Да, това е не как някой действително иска да работи в интернет - с изключение на превозвачи, които сте били казва все по-луди неща за зареждане дори смартфон производители за данните на клиентите използване напоследък. Нещо повече, това е слух, че Федералната комисия по комуникациите ще пещерата на Verizon и AT & T и не подлежи на безжични интернет услуги от големи части на неутралността на мрежата регламент е очаква да премине следващата седмица , така че тези глупости могат много добре да удари САЩ по-рано, отколкото късно. Ще се следи отблизо за нещата - ние ще Ви уведомим.

Безжичен превозвачи открито разглежда възможност за таксуване на услуги първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 16:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник Жестока Wireless Webinar , Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар