вторник, 11 януари 2011 г.

Skype удари нов рекорд от 27 милиона потребители едновременно, в събуждане на IOS видео чат съобщение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/skype-hits-new-record-of-27-million-simultaneous-users-in-wake-o/:
Въпреки че видео чат се предлага в една или друга форма за добра няколко години, изглежда, само наистина да се удря си крачка сега, може би поради факта, смартфоните вече не са на тухла с форма и големина животни, които някога са били. Последното доказателство за тази тенденция идва от Skype, който представи видео разговори на iPhone преди няколко дни и вчера успя да достигне нов етап в своята история: 27 милиона потребители онлайн по едно и също време. Това удобно засенчва повече от предишния рекорд, който не е дори над 26 милиона евро, и въпреки че не всички от тях влезли в Skypers може да се дължат на FaceTime алтернатива, това е безспорно, че последните растеж в клиентската база на Skype е катализиран от въвеждането му на видео разговори. И сега, че всичко това се Android телефони и телевизори на всички вероизповедания , това число трябва да продължи да расте.

Skype удари нов рекорд от 27 милиона потребители едновременно, в събуждане на IOS видео чат съобщение на първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари, 2011 година 03:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник GigaOM | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар