вторник, 11 януари 2011 г.

Google Docs въвежда видео плейър, още един начин да убие времето в офиса

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/google-docs-introduces-video-player-yet-another-way-to-kill-tim/:
Google е начело все по-дълбоко в облаците тази година с нова функция за Google Docs : възпроизвеждане на видео. От тази седмица, потребителите могат да качват видео (до 1GB) в поддържан формат и да ги направят достъпни за разглеждане в Google Docs. Както и при предишното споделяне на видео, създаден, все още можете да изтеглите видео, включително предишните версии. Google инженери предупредиха от прекомерно време за обработка, но след като клипа са се, смятайки, че е толкова лесно, както при кликване игра - и като играч, Flash, разбира се. Ние не сме напълно сигурни какво предимство е по YouTube, но ние сме на борда на всичко, което ни позволява да споделят любовта ни страховито тренировка клипове робот с нашите колеги.

Google Docs въвежда видео плейър, още един начин да убие времето в офиса първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти 1, 2011 02:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Docs Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар